14:00

LN 70 HC

Referat: Kalmar HC/IK Oskarshamn - LN 70 HC

Vi kommer upp till Oskarshamn taggade till tusen och humöret är på absoluta toppnivå.
Väl framme i SHL arenan fick vi 2 omklädningsrum och tryckte man på en grön knapp mellan omklädningsrummen åkte en plastdörr upp och man var ute i båset. Jodå flashigt värre och jäkligt coolt... Matchen börjar i ett ganska överaskande tempo, Där vi hamnar på hälarna efter 5-6 byten. Resultatet av det låter inte vänta på sig utan vi har Oskarshamn i knät och med lite förvirring framför mål är det 1-0 till Oskarshamn. Tid 05:33 sen händer något vid c:a 8 min in i perioden.
Vi lägger press på Oskarshamn ganska rejäl sådan dessutom. Men tyvärr får dom en kontring som får med sig ett resultat att vi har en utvisning då rejäl gröt inte verkar vara med på frukostbordet i Oskarshamn. Vi sitter 2 min för boarding. Lite olyckligt men alla verkar hela efter den. Oskarshamn får ingen ordning på sitt Powerplay och vi reder ut underbemanningen.
Kort och gott bland dom bästa perioderna vi haft.

Skott 7-7 Utv 2

Period 2

Vi har nog käkat taggtråd i pausen för vi håller press ganska länge och 6:38 (1-1) rakar Signe in en balja och jublet från LN70 ekar nog ända till Kalmar. 7:53 Är det Diljas tur att klappa in ett mål (1-2), Vi har plötsligt ledning i matchen. 8:48 får vi en kvittering av Oskarshamn (2-2) och sen tappar vi nog lite focus för vi åker på en hel del kontringsmål och ställningen är 6-2 när vi går till pausvila.
Skott 16-12

Period 3

Vi börjar perioden ganska bra men faller återigen på kontringsmål där vi tappar pucken i anfallzon och resultatet är ett mål för motståndarna.Dom gör 2 sådana till och matchen är över.

Skott 10-13

Totalt 33-32

Tack till Oskarshamn som ställde upp med målvakt för oss då vår egen fått förhinder.